Oilers sikret seg tre poeng på Manglerud

0
404

 

Det gjenstår et par kamper før Get-ligaen tar seg et par dager fri i julen. Det kan se ut til at Oslo-folket har det for travelt med julestria, for det er relativt glissent på tribunen på Manglerud. Kun 260 betalende tilskuere får se en relativt jevnspilt kamp, hvor det første målet i iskalde garasjen på Manglerud kommer etter ti minutter ut i første periode. Målet er det Markus Bilstad Pedersen som står for alene etter godt MS-spill i midtsonen, hvor Oilers ikke får slippe til i det hele tatt. Bilstad Pedersen vinner pucken like foran blålinja, skøyter seg frem til midten av offensiv sone og sender et godt skudd rett bak Henrik Holm i Oilers-buret. Med to minutter igjen av første perioden kommer utlikningen, da Jonas Løken ikke klarer fullføre taklingen sin på Henrik Medhus som får tatt med seg pucken ut til rundvantet, passer til Curtis Gedig som igjen sender fra seg pucken til Daniel Rokseth som står velplassert midt på blå. Rokseth sender et godt skudd mot mål, men treffer ikke helt. Det gjør derimot Medhus, som har kommet seg inn foran mål og får sendt den inn til 1-1, og dette står seg til første pause.

Det er ikke mange hendelsene å melde om fra midtperioden, men MS har godt tempo som vanlig, og det er mer enn nok av dårlig utnyttede sjanser. Henrik Holm skal også ha sin del av æren for at det ikke blir mål i andre periode.

I tredje perioden sikrer Stavanger Oilers seg seieren og Rokseth og Medhus noterer seg nok en gang for målpoeng. Denne gangen er det Rokseth som sender fra seg pucken i rundvantet, Medhus tar imot på blå og sender den til Anders Tangen Henriksen som tar den med seg rundt bak mål og setter den rett i MS-keeper Mikkel Wik. Wik gir fra seg en retur som Tangen Henriksen benytter seg av og øker til 2-1.

Det siste halvannet minuttet blir det delt ut hele fire to-minuttere, men verken av lagene får til noe før kampen er over. Oilers skaper seg dermed en bitteliten luke mellom seg selv på sjette plass, over Manglerud som forblir på sjuende plass.

Storhamar holder seg i toppen etter en dramatisk kamp hjemme mot Vålerenga, fjorten poeng over Sparta som har èn kamp mindre spilt. Kanskje vi får se noen endringer på tabellen bittelillejulaften?

Kommenter med din facebook konto her: