Dagens kamper lørdag 8.oktober 2016 oppsummert

0
838
Skjermdump fra hockey.no

Kamp nr. 1:
Kongsvinger: 0 – Vålerenga: 7(klikk for protokoll)
Vår skribent Gisle tippet 2-6 til gjestene i dette oppgjøret, og Vålerenga vant lite overraskende komfortablelt over Kongsvinger

Kongsvinger: sliter tungt for tiden. De finner ikke rytmen hverken defensivt eller offensivt og klarer hverken å tette igjen bakover eller produsere fremover. Selv om vi har tippet Kongsvinger på kvalifiseringsplass i år også, håper vi at det løsner litt for hedmarkingene snart.

Kongsvinger kommer nok til å tape mange kamper også i fortsettelsen men det ville nok vært motiverende for laget å produsere noen poeng fremover slik at de slipper å avslutte kamper med «smultring» på tavla hver gang. Laget står nå med 43 baklengsmål og 10 mål fremover, vi hadde håpet at dette kunne vært litt mer i balanse selv om det ville vært en overaskelse om de var på + etter første runde av GETligaen denne sesongen.

Vålerenga: Kommer med masse selvtillit etter å ha slått Stavanger på Jordal, og er med det eneste laget som klarte å tukte de regjerende seriemesterne i første runde av serien i år. Alt i alt så har vel Vålerenga levert omtrent som forventet når det gjelder tabellplassering så langt. Har en rykende het Tobias Lindström og Martin Laumann Ylven som produserer poeng på løpende bånd. Morten Ask har nok også tilført laget sårt tiltrengt rutine og erfaring, og har også produsert bra siden «comebacket».

Kamp nr. 2:
Stavanger Oilers: 5 – Lørenskog: 4 (Klikk for protooll)
Her tippet vi 4-1 til Stavanger, og «innertier’n» glapp litt selv om vi tippet riktig vinner.

Stavanger: Har vært bunnsolide så langt, og trener Pål Gulbrandsen har et sterkt mannskap som har produsert poeng i storstilt skala. Stavanger har 6(!) spillere som har produsert over 10 poeng så langt (Soares, Van Gilder, Salsten, Kissel, Søberg og Tommy Kristiansen(10). Vi har spesielt latt oss imponere av Tommy Kristiansen, som spiller tøft og kompromissløst men glimrer også med høy poengproduksjon og glimrende tekniske finesser i spillet. At unggutta Markus Søberg og Eirik Salsten også storspiller er lovende for Norsk hockey! Gutta kom fra tunge sesonger i M/S og Vålerenga, men i Stavanger så har de virkelig blomstret. Noe også poengproduksjonen kan bevitne.

Lørenskog: Har hatt noen blytunge oppgjør, og kommer med 4 strake tap mot Sparta, M/S, Lillehammer og Stjernen i ryggsekken. Med nederlag også i dag, så ender Lørenskog sjokkerende langt ned på tabellen etter første runde. I dag ga de imidlertid Stavanger kamp helt til buzzeren, så helsvart er det imidlertid ikke. Men trener Kenneth Larsen har definitivt en jobb å gjøre med å få nullstilt laget finne flyten. I tillegg så har også publikum sviktet Lørenskog, så vi er oppriktig spent på hvordan Lørenskog kommer til gjøre det denne sesongen. Undertegnede hadde offensivt satt Lørenskog på 2.plass på tabelltipset, og det ser etter alle solemerker ut til å bli årets skivebom!

Les forøvrig Gisles tips for denne serierunden her.

Hockeygutta kommer tilbake med mer etter morgendagens kamper!

 

 

 

Kommenter med din facebook konto her: